loading...

موما

بازدید : 34
شنبه 21 مرداد 1402 زمان : 11:12

آموزش جامع فتوشاپ

آیا تابه حال برایتان پیش آمده که یک طراحی عالی انجام دهید اما حس کنید بازهم تصویر ذهنی شما خیلی بهتر از رندر به دست آمده است؟ در اینجا عملیات پست پروداکشن به کمک شما خواهد آمد و باعث می‌شود بدون نیاز به چوب جادو یک معجزه جذاب و طبیعی انجام دهید.

شاید با خودتان بگویید « طرح‎‌های من اینقدر خوب است که نیاز به هیچ پست کردن و افکت گذاری ندارد.» اما حتی آرتیست‌های بزرگ نیز گاهی نیاز دارند برای بهتر شدن و اصلاح رندر سری به فتوشاپ یا دیگر نرم افزارهای مرتبط بزنند. پس مطمئنا شما برای ادامه نیازمند پست پروداکشن خواهید شد و بهتر است همین ابتدا با آموزش صفر تا صد پست پرو داکشن موما آشنایی خوبی نسبت به این عملیات کاربردی به دست آورید.

ما در معماری به این کار اصطلاحا پست کردن می‌گوییم ، یعنی شما می‌توانید هر عکسی را که بخواهید بدون توجه به اینکه با چه برنامه‌ای خروجی گرفته‌اید از طریق فتوشاپ به آن عکس روح دهید و هرگونه که خلاقیتتان اجازه دهد ( البته بعد از اجاز کارفرما ) عکس مورد نظر را دیزاین کنید.

در واقع شما با این کار علاوه بر روح دادن به رندر باعث افزایش کیفیت آن هم می‌شوید که خالی از لطف نخواهد بود و باعث افزایش رضایت کارفرما و مشتری از شما خواهد شد و چه چیزی از این بهتر؟

پست پروداکشن چگونه انجام می شود؟

با پست پروداکشن(Post Production) همانقدر که می‌توان تصاویر را غیرواقعی و انیمیشنی کرد ، به همان اندازه هم می‌شود تصاویر را واقعی تر ساخت تا بیشتر به تصویر ذهنی ما نزدیک باشد و مشتری بهتر متوجه طراحی شود.

شما به عنوان یک معمار بعد از مدل سازی سه بعدی نما یا داخل ساختمان‌ها و رندرگیری در نرم افزارهای مختلف مانند: 3Dsmax , lumion, Revit, Sketchup, VRay و … باید برای افزایش کیفیت ، تنظیم کردن نور ساختمان و بهبود وضوح مدلِ سه بعدی ،عکس مد نظر را داخل فتوشاپ آپلود کرده و مرحله پست پروداکشن را انجام دهید.

همانطور که قبلا گفتم با فتوشاپ، در زمینه معماری ، همانقدر که میتوان تصور را به واقعیت نزدیک کرد؛ به همان اندازه هم در زمینه های دیگر مانند انیمیشن سازی و فیلم سازی تصویر را از واقعیت دور کرد و کیفیت آن را بالا برد.

یادگیری یک مهارت جدید = صدپله جایگاه بهتری یافتن

شما به عنوان یک معمار ممکن است در حال حاظر هم درآمدی بدی نداشته باشید و حتی قابل قبول هم باشد ، اما وقتی می‌توانید با یادگیری یک حرفه جدید به راحتی حقوق یا درآمدتان را افزایش دهید چرا نباید این کار را انجم دهید ؟

یادگیری پست پروداکشن به عنوان یک مهارت جدید در معماری باعث می‌شود شما صدها پله از رقبای خود جلوتر بیوفتید.

مطمئنا شما به عنوان یک معمار هرچند کم یا بی سابقه بازهم سرتان شلوغ خواهد بود و زمان کافی برای مشاهده فیلم‌های آموزشی بسیار بلند بالا و بی محتوا را نخواهید داشت ؛ اما موما همه نکات مفید و مهم را در قالب ویدئوهای آموزشی که 20 جلسه و 15 ساعت مفید هستند را برای شما عزیزان به اشتراک گذاشته است و شما به راحتی می‌توانید از پکیج‌های آموزشی ما خودتان را ازحریف‌هایتان که به دنبال پیشی گرفتن از شما هستند صد قدم جلو بیندازید.

نقشه کشی با اتوکد خوبه...

بازار کار در زمینه پست پروداکشن

ما کار کردن به صورت حرفه‌ای را در زمینه‌ی پست پروداکشن به شما پیشنهاد نمی‌کنیم!

اشتباه نکنید! منظور ما از اینکه در زمینه پست پروداکشن مهارت پیدا کنید ؛ این بود که توانایی کار کردن با فتوشاپ در زمینه پست پروداکشن کردن را به خوبی یاد بگیرید تا در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشید ؛ اما اگر فقط بخواهید در این زمینه مهارت و تجربه کسب کنید و به دیگر مهارت‌هایی که یک معمار باید داشته باشد بی توجه باشید ؛ در نهایت باید در یک دفتر معماری به عنوان یک گرافیست کار، پروژه‌های مختلف را انجام دهید ، که درآمدتان بسته به میزان تلاش ، مهارت و خلاقیتی که در آن زمینه دارید ، بستگی دارد.

اگر به عنوان یک معمار با تجربه، که علاوه بر همه‌ی مهارت‌های لازم یک مهارت به خصوص که بسیاری از کارفرماها شرایط استخدامشان مسلط بودن بودن به فتوشاپ در زمینه پست پروداکشن است ؛ را داشته باشید مطمئن باشید بیکار نخواهید ماند و درآمد خیلی خوبی هم خواهید داشت.

مهاجرت راحت تر با مهارت داشتن در پست پروداکشن:

بعضی از محصلان یا فارغ‌ التحصیلان رشته معماری در فکر مهاجرت کاری به کشورهای دیگر هستند ؛ اما علم کافی برای اینکه چه موضوعاتی باعث می‌شود زودتر و راحت تر در کشور مقصد پذیرفته شوند را ندارند. ما در این قسمت مقاله به این موضوع پرداخته‌ایم.

مهمترین مدرکی که شما برای مهاجرت کاری باید داشته باشید ؛ یک مدرک معتبر در زمینه معماری است که میتواند هم مدرک دانشگاهی هم مدرکی از یک آموزشگاه خصوصی معتبر ، مدرک دومی که از واجبات است؛ داشتن ایلتس بین پنج تا هفت و بالای هفت است ، که این نمره براساس کشور یا شهری که می‌خواهید به آن مهاجرت کنید متغیر است.

مهم ترین مدرک یا توانایی که بسیاری از معماران به آن بی توجه هستند و باعث رد شدن درخواست آن ها توسط کشور مقصد برای مهاجرت کاری می‌شود ؛ این است که آن‌ها از اهمیت توانایی پست پروداکشن یا پست کردن رندرهای خام خبر ندارند و فکر می‌کنند تنها اینکه بتوانند طرح‎‌های خوبی به ارباب رجوع ارائه دهند کافی است ، اما کشورهای پیشرفته‌ از جمله کانادا بسیار در این زمینه حساس هستند؛ پس بهتر است همه توانایی های خود را به عنوان یک معمار یا گرافیست به صورت یکسان بالا ببرید تا در هیچ زمینه ای کم و کاست نداشته باشید و کشورهای خارجی یا حتی شرکت های داخلی هم دلیلی برای رد کردن رزومه شما نیابند.

بهترین کشورها برای مهاجرت کاری:

1) کانادا : در هر کجای این کشور، مخصوصا کلان شهرهایش ، را نگاه کنید ، ساختمان‌های بزرگ و پیشرفته‌ای را خواهید دید که بسیار خاص هستند و از معماری کشور آمریکا یا معماری اروپایی الهام گرفته شده است.

به گفته یکی از سران این کشور ” ما هر چقدر هم معمار به کشورمان دعوت کنیم باز هم معماران خلاقی را برای ایجاد طرح‌های جدیدتر و آسمان خراش‌های جذاب تر از دست داده‌ایم.”

البته این موضوع را هم در نظر بگیرید که کشورهای پیشرفته‌ای مانند کانادا به یک معمار با ایده‌های معمول نیازی ندارد؛
بلکه این گونه کشورها پذیرای معمارانی پر از ایده‌های جدید ، آماده یادگیری نرم افزارهای مختلف و آپدیت کردن اطلاعات خود به صورت روزانه هستند.

شما به عنوان یک معمار در کشورکانادا سالانه درآمدی حدود 91000 دلار حداکثر و 78000 دلار حداقل ، دریافت خواهید کرد؛ که متوسط درآمد یک معمار در همه شهرهای کانادا مبلغی حدود 74000 دلار در سال است.

2) استرالیا : استرالیا کشوری است که از شما به عنوان یک معمار تازه کار حمایت خواهد کرد و علاوه بر آن ، این کشور با سازه‌های معماری خاصی که دارد، می‌تواند منبع الهام شما باشد.

متوسط درآمد معماران در این کشور به صورت سالانه 82600 دلار است.

3) انگلیس : در این کشور روح یک معمار به پرواز درخواهد آمد ؛ زیرا در این کشور علاوه بر آسمان خراش‌های بسیار مدرن و خاص ، ساختمان‌های کلاسیکی را می‌توانید مشاهده کنید که از معماری انگلیس در سال‌ها قبل خبر می‌دهد.

در این کشور شما به عنوان یک معمار مبلغی حدود 89000 تا 106340 هزار دلار دریافت خواهید کرد.

کشورهای دیگری مانند ایرلند، آمریکا ،امارات متحده عربی ، چین ، سوئیس و ایتالیا هم کشورهای خوبی برای مهاجرت کاری در زمینه معماری هستند که برای به دست آوردن اطلاعات دقیق در مورد مهاجرت به هرکدام از این کشورها به مقاله بهترین کشورها برای مهاجرت کاری در زمینه معماری مراجعه کنید.

پست پروداکشن یا جادو؟

خیلی از معماران تازه کار یا بطور کلی کسانی که می‌خواهند نرم افزارهای مختلف را یاد بگیرند فکر می‌کنند پست پروداکشن یک نرم افزار است ؛ اما اینطور نیست . پست پروداکشن یک مرحله از فعالیت‌های معماری است که با نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ یا افتر افکت انجام می‌شود که به شخصه فتوشاپ را برای این کار به شما پیشنهاد می‌کنم .

معجزه پست پروداکشن را زمانی درک خواهید کرد که زمان کافی برای درست کردن یک رندر خام جدید ندارید ؛ پس از یکی از رندررهای خام قبلی استفاده می‌کنید ؛ با پست کردن داخل فتوشاپ و اعمال یک سری تغییرات می‌توانید یک رندر جدید و جذاب به مشتری ارائه دهید.

فتوشاپ یا دیگر نرم افزارها؟

برای انجام فعالیت پست پروداکشن می‌توان از نرم افزارهای زیادی استفاده کرد؛ اما اکثر معمارها از فتوشاپ برای پست کردن استفاده میکنند؛ زیرا دیگر نرم افزارها زمان رندر گیری بالایی دارند و ممکن است بین آن سیستم هنگ کند ولی نرم افزار فتوشاپ دیگر این مشکل‌ها را ندارد. در نتیجه بهتر است برای یک رندر با فضایی طبیعی و جذاب از فتوشاپ استفاده کنیم.

کاربردهای پست پروداکشن؟

کاربرد پست پروداکشن در معماری و مدل سازی های
سه بعدی ، افزایش کیفیت رندر است ، به همین علت دست شما به عنوان یک طراح باز است که هرطور می‌خواهید ( با توجه به سلیقه مشتری ) عکس را پست کنید و نور پردازی را تنظیم کنید.

به طور کلی کاربردهای پست پروداکشن در این موارد عنوان می‌شود:

1) اضافه‌کردن نور پردازی داخلی به سازه

2) افزایش وضوح و کیفیت عکس

3) اضافه‌کردن درخت، انسان، نیمکت و…

4) اضافه‌کردن تکسچر ترک به چوب‌ها

5) لکه‌گیری موارد دلخواه

6) تبدیل رندر روز به شب

7) ایجاد حس فصول مختلف در پروژه

8) تغییر متریال‌های دلخواه

9) ایجاد حس تلالو در آب

10) اضافه‌کردن ابر‌ها در آسمان

پست پروداکشن در شیت بندی؟

از پست پروداکشن برای شیت بندی های جذاب و موثر استفاده می‌کنیم؛ در شیت بندی دست شما بسیار باز است و می‌توانید از آبجکت‌هایی مانند انسان، درخت ، ابر، ماه ، پرنده و هر چیزی که به نظرتان شیت بندی را کامل تر می‌کند استفاده کنید ؛ علاوه بر استفاده از آبجکت‌های خام می‌توانید از عکس‌های پی ان جی که در اینترنت موجود است استفاده و با فرمت کات اوت آن را به رندر خام خود اضافه کنید.

همه این کارها تنها یک هدف دارد آن هم جذاب‌‌تر و و بیشتر نمایان شدن قابلیت‌های خاص مدل سه بعدی است.

اهمیت نورپردازی در پست پروداکشن:

نور پردازی و تنظیم نور یکی از مهم‌ترین مراحل پست پروداکشن است ، که به وسیله این گزینه می‌توانید سایه ایجاد کنید و یا حتی به عکس خام رندر روز یا شب اضافه کنید . حتی شما می‌توانید با مهارت داشتن در این نرم افزار فصل ها را عوض کنید و به عکس رنگ و بوی دیگری ببخشید .

اگر پست پروداکشن انجام ندهم چه اتفاقی می افتد؟

می‌توان گفت پست پروداکشن یکی از فعالیت‌های حیاطی در معماری به حساب می‌آید که باعث افزایش مشتری و کارفرما می‌شود.

خود شما به عنوان یک مشتری با تصویر خام خانه یا ویلایتان ترغیب به ادامه پروژه می‌شوید یا اینکه یک تصویر طبیعی با انواع آبجکت‌ها مانند ابر،درخت و پرندگان در دید رستان قرار بگیرد و متوجه جذابیتِ هرچند غیرواقعی خانه ‌تان شوید؟

یک معمار حرفه ای یا یک معمار معمولی؟

اکثر دانشجوهای معماری در این تصور هستند که اگر در کار کردن با نرم افزار‌های سه بعدی حرفه‌ای شوند ، می‌توانند درآمد خوبی کسب کنند و همه هم از آن‌ها به عنوان یک معمار حرفه‌ای یاد خواهند کرد؛ اما به هیچ وجه اینگونه نیست، بلکه ما در صنعت معماری به کسی حرفه‌ای می‌گوییم که علاوه بر یادگیری نرم افزارهای سه بعدی کار کردن یا به قول معروف پست کردن رندرهای خام را هم آموزش ببیند تا یک معمار بی رقیب در زمینه فعالیت خودش شود.

وظایف شغلی یک گرافیک کار:

از شما به عنوان یک معمار یا گرافیست کار انتظار می‌رود که یک سری انتظارات را هم از مشتری هم از کار فرما رفع کنید.

به عبارت دیگر ازشما انتظار می‌رود که در زمینه تخصصی کاملا ماهرانه عمل کنید برای مثال شما باید در زمینه‌های متخلف مانند گزینه های زیر مستعد باشید :

  • تسلط کامل به Adobe Photoshop و پلاگین های مربوطه داشته باشید
  • آشنایی با تکنیکهای Matte Painting و Digital Painting را به طور کامل بلد باشید
  • تصحیح و ویرایش نور رنگ را به صورت حرفه‌ای انجام دهید
  • چشمی تیزبین برای توجه به جزئیات داشته باشید

علاوه بر وظایف تخصصی یک سری وظایف عمومی هم وجود دارد شما باید در آن زمینه هم به خوبی و مانند یک فرد مجرب عمل کنید برای مثال :

  • با انگیزه، پر انرژی و علاقمند به یادگیری و پیشرفت مداوم باشید
  • متعهد، مسئولیت پذیر و دارای روحیه همکاری تیمی باشید
  • مسلط به زبان انگلیسی هم که از واجبات هرکاری است

به گفته یکی از بزرگان علم « به صورت کلی یادگیری خوب است و تا می‌توانید به علمتان اضافه کنید؛ افزایش روز افزون علم باعث عملکرد بهتر مغز و در نتیجه موفقیت بیشتر در کارهایتان می‌شود»

آموزش جامع فتوشاپ

آیا تابه حال برایتان پیش آمده که یک طراحی عالی انجام دهید اما حس کنید بازهم تصویر ذهنی شما خیلی بهتر از رندر به دست آمده است؟ در اینجا عملیات پست پروداکشن به کمک شما خواهد آمد و باعث می‌شود بدون نیاز به چوب جادو یک معجزه جذاب و طبیعی انجام دهید.

شاید با خودتان بگویید « طرح‎‌های من اینقدر خوب است که نیاز به هیچ پست کردن و افکت گذاری ندارد.» اما حتی آرتیست‌های بزرگ نیز گاهی نیاز دارند برای بهتر شدن و اصلاح رندر سری به فتوشاپ یا دیگر نرم افزارهای مرتبط بزنند. پس مطمئنا شما برای ادامه نیازمند پست پروداکشن خواهید شد و بهتر است همین ابتدا با آموزش صفر تا صد پست پرو داکشن موما آشنایی خوبی نسبت به این عملیات کاربردی به دست آورید.

ما در معماری به این کار اصطلاحا پست کردن می‌گوییم ، یعنی شما می‌توانید هر عکسی را که بخواهید بدون توجه به اینکه با چه برنامه‌ای خروجی گرفته‌اید از طریق فتوشاپ به آن عکس روح دهید و هرگونه که خلاقیتتان اجازه دهد ( البته بعد از اجاز کارفرما ) عکس مورد نظر را دیزاین کنید.

در واقع شما با این کار علاوه بر روح دادن به رندر باعث افزایش کیفیت آن هم می‌شوید که خالی از لطف نخواهد بود و باعث افزایش رضایت کارفرما و مشتری از شما خواهد شد و چه چیزی از این بهتر؟

پست پروداکشن چگونه انجام می شود؟

با پست پروداکشن(Post Production) همانقدر که می‌توان تصاویر را غیرواقعی و انیمیشنی کرد ، به همان اندازه هم می‌شود تصاویر را واقعی تر ساخت تا بیشتر به تصویر ذهنی ما نزدیک باشد و مشتری بهتر متوجه طراحی شود.

شما به عنوان یک معمار بعد از مدل سازی سه بعدی نما یا داخل ساختمان‌ها و رندرگیری در نرم افزارهای مختلف مانند: 3Dsmax , lumion, Revit, Sketchup, VRay و … باید برای افزایش کیفیت ، تنظیم کردن نور ساختمان و بهبود وضوح مدلِ سه بعدی ،عکس مد نظر را داخل فتوشاپ آپلود کرده و مرحله پست پروداکشن را انجام دهید.

همانطور که قبلا گفتم با فتوشاپ، در زمینه معماری ، همانقدر که میتوان تصور را به واقعیت نزدیک کرد؛ به همان اندازه هم در زمینه های دیگر مانند انیمیشن سازی و فیلم سازی تصویر را از واقعیت دور کرد و کیفیت آن را بالا برد.

یادگیری یک مهارت جدید = صدپله جایگاه بهتری یافتن

شما به عنوان یک معمار ممکن است در حال حاظر هم درآمدی بدی نداشته باشید و حتی قابل قبول هم باشد ، اما وقتی می‌توانید با یادگیری یک حرفه جدید به راحتی حقوق یا درآمدتان را افزایش دهید چرا نباید این کار را انجم دهید ؟

یادگیری پست پروداکشن به عنوان یک مهارت جدید در معماری باعث می‌شود شما صدها پله از رقبای خود جلوتر بیوفتید.

مطمئنا شما به عنوان یک معمار هرچند کم یا بی سابقه بازهم سرتان شلوغ خواهد بود و زمان کافی برای مشاهده فیلم‌های آموزشی بسیار بلند بالا و بی محتوا را نخواهید داشت ؛ اما موما همه نکات مفید و مهم را در قالب ویدئوهای آموزشی که 20 جلسه و 15 ساعت مفید هستند را برای شما عزیزان به اشتراک گذاشته است و شما به راحتی می‌توانید از پکیج‌های آموزشی ما خودتان را ازحریف‌هایتان که به دنبال پیشی گرفتن از شما هستند صد قدم جلو بیندازید.

نقشه کشی با اتوکد خوبه...

بازار کار در زمینه پست پروداکشن

ما کار کردن به صورت حرفه‌ای را در زمینه‌ی پست پروداکشن به شما پیشنهاد نمی‌کنیم!

اشتباه نکنید! منظور ما از اینکه در زمینه پست پروداکشن مهارت پیدا کنید ؛ این بود که توانایی کار کردن با فتوشاپ در زمینه پست پروداکشن کردن را به خوبی یاد بگیرید تا در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشید ؛ اما اگر فقط بخواهید در این زمینه مهارت و تجربه کسب کنید و به دیگر مهارت‌هایی که یک معمار باید داشته باشد بی توجه باشید ؛ در نهایت باید در یک دفتر معماری به عنوان یک گرافیست کار، پروژه‌های مختلف را انجام دهید ، که درآمدتان بسته به میزان تلاش ، مهارت و خلاقیتی که در آن زمینه دارید ، بستگی دارد.

اگر به عنوان یک معمار با تجربه، که علاوه بر همه‌ی مهارت‌های لازم یک مهارت به خصوص که بسیاری از کارفرماها شرایط استخدامشان مسلط بودن بودن به فتوشاپ در زمینه پست پروداکشن است ؛ را داشته باشید مطمئن باشید بیکار نخواهید ماند و درآمد خیلی خوبی هم خواهید داشت.

مهاجرت راحت تر با مهارت داشتن در پست پروداکشن:

بعضی از محصلان یا فارغ‌ التحصیلان رشته معماری در فکر مهاجرت کاری به کشورهای دیگر هستند ؛ اما علم کافی برای اینکه چه موضوعاتی باعث می‌شود زودتر و راحت تر در کشور مقصد پذیرفته شوند را ندارند. ما در این قسمت مقاله به این موضوع پرداخته‌ایم.

مهمترین مدرکی که شما برای مهاجرت کاری باید داشته باشید ؛ یک مدرک معتبر در زمینه معماری است که میتواند هم مدرک دانشگاهی هم مدرکی از یک آموزشگاه خصوصی معتبر ، مدرک دومی که از واجبات است؛ داشتن ایلتس بین پنج تا هفت و بالای هفت است ، که این نمره براساس کشور یا شهری که می‌خواهید به آن مهاجرت کنید متغیر است.

مهم ترین مدرک یا توانایی که بسیاری از معماران به آن بی توجه هستند و باعث رد شدن درخواست آن ها توسط کشور مقصد برای مهاجرت کاری می‌شود ؛ این است که آن‌ها از اهمیت توانایی پست پروداکشن یا پست کردن رندرهای خام خبر ندارند و فکر می‌کنند تنها اینکه بتوانند طرح‎‌های خوبی به ارباب رجوع ارائه دهند کافی است ، اما کشورهای پیشرفته‌ از جمله کانادا بسیار در این زمینه حساس هستند؛ پس بهتر است همه توانایی های خود را به عنوان یک معمار یا گرافیست به صورت یکسان بالا ببرید تا در هیچ زمینه ای کم و کاست نداشته باشید و کشورهای خارجی یا حتی شرکت های داخلی هم دلیلی برای رد کردن رزومه شما نیابند.

بهترین کشورها برای مهاجرت کاری:

1) کانادا : در هر کجای این کشور، مخصوصا کلان شهرهایش ، را نگاه کنید ، ساختمان‌های بزرگ و پیشرفته‌ای را خواهید دید که بسیار خاص هستند و از معماری کشور آمریکا یا معماری اروپایی الهام گرفته شده است.

به گفته یکی از سران این کشور ” ما هر چقدر هم معمار به کشورمان دعوت کنیم باز هم معماران خلاقی را برای ایجاد طرح‌های جدیدتر و آسمان خراش‌های جذاب تر از دست داده‌ایم.”

البته این موضوع را هم در نظر بگیرید که کشورهای پیشرفته‌ای مانند کانادا به یک معمار با ایده‌های معمول نیازی ندارد؛
بلکه این گونه کشورها پذیرای معمارانی پر از ایده‌های جدید ، آماده یادگیری نرم افزارهای مختلف و آپدیت کردن اطلاعات خود به صورت روزانه هستند.

شما به عنوان یک معمار در کشورکانادا سالانه درآمدی حدود 91000 دلار حداکثر و 78000 دلار حداقل ، دریافت خواهید کرد؛ که متوسط درآمد یک معمار در همه شهرهای کانادا مبلغی حدود 74000 دلار در سال است.

2) استرالیا : استرالیا کشوری است که از شما به عنوان یک معمار تازه کار حمایت خواهد کرد و علاوه بر آن ، این کشور با سازه‌های معماری خاصی که دارد، می‌تواند منبع الهام شما باشد.

متوسط درآمد معماران در این کشور به صورت سالانه 82600 دلار است.

3) انگلیس : در این کشور روح یک معمار به پرواز درخواهد آمد ؛ زیرا در این کشور علاوه بر آسمان خراش‌های بسیار مدرن و خاص ، ساختمان‌های کلاسیکی را می‌توانید مشاهده کنید که از معماری انگلیس در سال‌ها قبل خبر می‌دهد.

در این کشور شما به عنوان یک معمار مبلغی حدود 89000 تا 106340 هزار دلار دریافت خواهید کرد.

کشورهای دیگری مانند ایرلند، آمریکا ،امارات متحده عربی ، چین ، سوئیس و ایتالیا هم کشورهای خوبی برای مهاجرت کاری در زمینه معماری هستند که برای به دست آوردن اطلاعات دقیق در مورد مهاجرت به هرکدام از این کشورها به مقاله بهترین کشورها برای مهاجرت کاری در زمینه معماری مراجعه کنید.

پست پروداکشن یا جادو؟

خیلی از معماران تازه کار یا بطور کلی کسانی که می‌خواهند نرم افزارهای مختلف را یاد بگیرند فکر می‌کنند پست پروداکشن یک نرم افزار است ؛ اما اینطور نیست . پست پروداکشن یک مرحله از فعالیت‌های معماری است که با نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ یا افتر افکت انجام می‌شود که به شخصه فتوشاپ را برای این کار به شما پیشنهاد می‌کنم .

معجزه پست پروداکشن را زمانی درک خواهید کرد که زمان کافی برای درست کردن یک رندر خام جدید ندارید ؛ پس از یکی از رندررهای خام قبلی استفاده می‌کنید ؛ با پست کردن داخل فتوشاپ و اعمال یک سری تغییرات می‌توانید یک رندر جدید و جذاب به مشتری ارائه دهید.

فتوشاپ یا دیگر نرم افزارها؟

برای انجام فعالیت پست پروداکشن می‌توان از نرم افزارهای زیادی استفاده کرد؛ اما اکثر معمارها از فتوشاپ برای پست کردن استفاده میکنند؛ زیرا دیگر نرم افزارها زمان رندر گیری بالایی دارند و ممکن است بین آن سیستم هنگ کند ولی نرم افزار فتوشاپ دیگر این مشکل‌ها را ندارد. در نتیجه بهتر است برای یک رندر با فضایی طبیعی و جذاب از فتوشاپ استفاده کنیم.

کاربردهای پست پروداکشن؟

کاربرد پست پروداکشن در معماری و مدل سازی های
سه بعدی ، افزایش کیفیت رندر است ، به همین علت دست شما به عنوان یک طراح باز است که هرطور می‌خواهید ( با توجه به سلیقه مشتری ) عکس را پست کنید و نور پردازی را تنظیم کنید.

به طور کلی کاربردهای پست پروداکشن در این موارد عنوان می‌شود:

1) اضافه‌کردن نور پردازی داخلی به سازه

2) افزایش وضوح و کیفیت عکس

3) اضافه‌کردن درخت، انسان، نیمکت و…

4) اضافه‌کردن تکسچر ترک به چوب‌ها

5) لکه‌گیری موارد دلخواه

6) تبدیل رندر روز به شب

7) ایجاد حس فصول مختلف در پروژه

8) تغییر متریال‌های دلخواه

9) ایجاد حس تلالو در آب

10) اضافه‌کردن ابر‌ها در آسمان

پست پروداکشن در شیت بندی؟

از پست پروداکشن برای شیت بندی های جذاب و موثر استفاده می‌کنیم؛ در شیت بندی دست شما بسیار باز است و می‌توانید از آبجکت‌هایی مانند انسان، درخت ، ابر، ماه ، پرنده و هر چیزی که به نظرتان شیت بندی را کامل تر می‌کند استفاده کنید ؛ علاوه بر استفاده از آبجکت‌های خام می‌توانید از عکس‌های پی ان جی که در اینترنت موجود است استفاده و با فرمت کات اوت آن را به رندر خام خود اضافه کنید.

همه این کارها تنها یک هدف دارد آن هم جذاب‌‌تر و و بیشتر نمایان شدن قابلیت‌های خاص مدل سه بعدی است.

اهمیت نورپردازی در پست پروداکشن:

نور پردازی و تنظیم نور یکی از مهم‌ترین مراحل پست پروداکشن است ، که به وسیله این گزینه می‌توانید سایه ایجاد کنید و یا حتی به عکس خام رندر روز یا شب اضافه کنید . حتی شما می‌توانید با مهارت داشتن در این نرم افزار فصل ها را عوض کنید و به عکس رنگ و بوی دیگری ببخشید .

اگر پست پروداکشن انجام ندهم چه اتفاقی می افتد؟

می‌توان گفت پست پروداکشن یکی از فعالیت‌های حیاطی در معماری به حساب می‌آید که باعث افزایش مشتری و کارفرما می‌شود.

خود شما به عنوان یک مشتری با تصویر خام خانه یا ویلایتان ترغیب به ادامه پروژه می‌شوید یا اینکه یک تصویر طبیعی با انواع آبجکت‌ها مانند ابر،درخت و پرندگان در دید رستان قرار بگیرد و متوجه جذابیتِ هرچند غیرواقعی خانه ‌تان شوید؟

یک معمار حرفه ای یا یک معمار معمولی؟

اکثر دانشجوهای معماری در این تصور هستند که اگر در کار کردن با نرم افزار‌های سه بعدی حرفه‌ای شوند ، می‌توانند درآمد خوبی کسب کنند و همه هم از آن‌ها به عنوان یک معمار حرفه‌ای یاد خواهند کرد؛ اما به هیچ وجه اینگونه نیست، بلکه ما در صنعت معماری به کسی حرفه‌ای می‌گوییم که علاوه بر یادگیری نرم افزارهای سه بعدی کار کردن یا به قول معروف پست کردن رندرهای خام را هم آموزش ببیند تا یک معمار بی رقیب در زمینه فعالیت خودش شود.

وظایف شغلی یک گرافیک کار:

از شما به عنوان یک معمار یا گرافیست کار انتظار می‌رود که یک سری انتظارات را هم از مشتری هم از کار فرما رفع کنید.

به عبارت دیگر ازشما انتظار می‌رود که در زمینه تخصصی کاملا ماهرانه عمل کنید برای مثال شما باید در زمینه‌های متخلف مانند گزینه های زیر مستعد باشید :

  • تسلط کامل به Adobe Photoshop و پلاگین های مربوطه داشته باشید
  • آشنایی با تکنیکهای Matte Painting و Digital Painting را به طور کامل بلد باشید
  • تصحیح و ویرایش نور رنگ را به صورت حرفه‌ای انجام دهید
  • چشمی تیزبین برای توجه به جزئیات داشته باشید

علاوه بر وظایف تخصصی یک سری وظایف عمومی هم وجود دارد شما باید در آن زمینه هم به خوبی و مانند یک فرد مجرب عمل کنید برای مثال :

  • با انگیزه، پر انرژی و علاقمند به یادگیری و پیشرفت مداوم باشید
  • متعهد، مسئولیت پذیر و دارای روحیه همکاری تیمی باشید
  • مسلط به زبان انگلیسی هم که از واجبات هرکاری است

به گفته یکی از بزرگان علم « به صورت کلی یادگیری خوب است و تا می‌توانید به علمتان اضافه کنید؛ افزایش روز افزون علم باعث عملکرد بهتر مغز و در نتیجه موفقیت بیشتر در کارهایتان می‌شود»

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 2
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1
  • بازدید ماه : 2
  • بازدید سال : 4
  • بازدید کلی : 44
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    لینک های ویژه